eigen Hybride Warmtepomp

Online videomeeting of informatie van een specialist thuis.

GA

quatt Warmtepomp
Op Woensdag 17 Januari 2024 is bij mij een Hybride warmtepomp geïnstalleerd van Quatt


Ik zal jullie hier op de hoogte houden van de voorbereiding, installatie en de prestaties.


mocht je zelf ook een Quatt of een andere warmtepomp hebben ben je natuurlijk altijd welkom om te vertellen hoe je deze bevalt.


   

Op 6 december 2023 is er een specialist van Quatt langs geweest om me te helpen met de beslissing of ik wel of niet een hybride warmtepomp moest nemen.


Een hele vriendelijke man, (niet een verkoper), maar een monteur met veel kennis van zaken. Omdat ik zelf al veel onderzoek had gedaan en mijn cv ketel al op 50 graden had gezet terwijl het vroor was het geen probleem om het huis warm te krijgen met de warmtepomp. We hebben een jaren 30 woning die matig geïsoleerd is met vloerverwarming.


Om er zeker van te zijn dat de thermostaat goed werkt in combinatie met de warmtepomp en de cv ketel laat ik ook de thermostaat vervangen voor een nieuwe. ik las veel klachten dat andere thermostaten toch problemen hadden en daar had ik geen zin in.    

16 Januari 2024 


Een dag voor de plaatsing worden de dozen netjes in de bijkeuken gezet door de transporteur.
eigenlijk waren we niet thuis en de communicatie met de vervoerder (Vos Logistics) was erg goed.100 euro korting op je Quatt via deze link

GA
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x