Offerte aanvragen

Vraag gratis een offert aan.

GA

Zonnepanelen met stekker

   Zonnepanelen met stekker, of ook wel Plug and Play zonnepanelen genoemd, zorgen er voor dat je zonder veel te investeren, toch kunt genieten van schone stroom.


   Doe het zelf zonnepanelen


   Tot twee zonnepanelen kunt u zonder problemen aansluiten op een vrije stekker thuis in de buurt van de zonnepanelen. Wanneer u er meer wilt aansluiten zorg er dan voor dat de panelen een eigen groep krijgen in de meterkast met een eigen kabel.  


   Wat heb je nodig om plug and play pv panelen aan te sluiten


   Wat je nodig hebt is een micro omvormer. deze zet gelijkstroom om in wisselstroom. de kabels van de zonnepanelen kun je rechtstreeks aansluiten op de micro omvormer. Aan de zonnepanelen zitten de kabels met stekker al gemonteerd. Daar naast heb je een kabel met stekker nodig die je kunt aansluiten op een wandcontactdoos in de buurt. Om de Solar panelen te kunnen plaatsen heb je een montage systeem nodig. Deze kun je natuurlijk ook gewoon zelf maken maar let op dat je genoeg balast gebruikt. dit kan een stoeptegel zijn.


   Ballast voorkomt het wegwaaien van de zonnepanelen.


   Als Ballast kun je oude stoeptegels of grindtegels gebruiken. Let goed op of de dakconstructie het gewicht wel kunnen dragen


Het voordeligste bij twee panelen bent u bij Simply Solar. daar kun je een set kopen met 2 panelen voor ongeveer 700€.

klik hier onder voor de aanbieding 


Plug and Play zonnepanelen bestellen
Vraag hier uw Offerte aan

GA
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x